Gå til innholdet

Nyheter

Dato: 17.04.2020

Ro Sommernes topprangeres i flere kategorier i årets advokatkåringer i regi av Chambers and Partners.

Chambers and Partners lanserte nylig sine kåringer for 2020. Ro Sommernes topprangeres og anbefales, også i år, og flere av våre advokater fremheves som spesielt dyktige innenfor sine fagfelt.

Firmaet rangeres på øverste nivå innen insolvens og restrukturering, og scorer også høyt innen fast eiendom. Syv av våre advokater er rangert i toppsjiktet på sine respektive fagfelt.

Chambers and Partners er et anerkjent juridisk rating- og analysebyrå som hvert år rangerer advokater og advokatfirmaer på bakgrunn av på grundige undersøkelser. Rangeringen tar utgangspunkt i juridiske ferdigheter, profesjonell adferd, klienthåndtering, kommersielle evner, grundighet, engasjement og andre kvaliteter som anses som viktige for klienter. 

Ro Sommernes har i en årrekke utmerket seg innen insolvens og restrukturering og anses som et av de ledende firmaene i landet på dette fagområdet.

Knut Ro bemerker seg alene på topp, og beskrives som en legende innenfor insolvensretten. Håvard WikerErik Sandtrø og Nils Holger Koefoed rangeres også i toppsjiktet innen insolvens og restrukturering. 

Firmaets avdeling for fast eiendom og advokatene Henrik A. Christensen og Nils Petter Hansson får også hederlig omtale i Chambers' 2020-kåring. Særlig roses avdelingen for sin kompetanse innen hotellvirksomhet, investeringer og transaksjoner.   

Erling Lind, leder av firmaets avdeling for shipping, offshore og finans får også svært god omtale. Lind beskrives som en advokat med god kommersiell forståelse og god klientforståelse, og innehar stor anseelse i bransjen. 


Vi setter pris på denne anerkjennelsen, og lar det tjene som inspirasjon for videre hardt arbeid.


Tilbake

Sidebunn

Adresse

Ro Sommernes advokatfirma DA
Postboks 1983 Vika
N-0125 OSLO

Besøksadresse:
Fridtjof Nansens pl. 7
0160 OSLO

Kontaktinformasjon

Org. NO 965 870 016 MVA
Betingelser og ansvar
Cookies og personvern

Tlf.: (+47) 23 00 34 40
Faks.: (+47) 23 00 34 50
E-post: mail@rosom.no

Kart