Gå til innholdet

Student

Ro Sommernes tilbyr traineeopphold for jusstudenter fra og med 3. studieår. Studentene ansettes normalt i perioder på fire til seks uker, og kan tilpasses studentenes kurs og forelesninger.

Hos Ro Sommernes får studentene jobbe tett med advokatene. Arbeidet er hovedsakelig juridisk rettet og det forsøkes å gi studentene muligheter til å prøve seg innenfor alle de fagfelt vi tilbyr i vår rådgivning. Arbeidet blir avlønnet på timesbasis under konkurransedyktige betingelser. Studenter hos Ro Sommernes har en bratt læringskurve og blir også inkludert i våre sosiale opplegg. Flere av våre fullmektiger og advokater startet sin karriere i Ro Sommernes som studenter. 

Interesserte kan sende søknad om traineeopphold til vårt kontor v/advokat Håkon Ustaheim. Søknader sendes per e-post med CV, attester, samt karakterutskrift/vitnemål fra videregående skole og universitet. I vurderingen av søknader vektlegger vi gode faglige resultater, forretningsmessig forståelse og evnen til å arbeide selvstendig.

 

<!--@Item.AltTekst-->

Kontaktperson:
Håkon Ustaheim

Les mer

Sidebunn

Adresse

Ro Sommernes advokatfirma DA
Postboks 1983 Vika
N-0125 OSLO

Besøksadresse:
Fridtjof Nansens pl. 7
0160 OSLO

Kontaktinformasjon

Org. NO 965 870 016 MVA
Betingelser og ansvar
Cookies og personvern

Tlf.: (+47) 23 00 34 40
Faks.: (+47) 23 00 34 50
E-post: mail@rosom.no

Kart