Gå til innholdet

Nyheter

Dato: 23.04.2021

The Legal 500 lanserte nylig sine kåringer for 2021 (Europa, Midtøsten og Afrika), og Ro Sommernes har igjen oppnådd svært sterke resultater.

Firmaet rangeres på toppnivå (Tier 1) innen kategorien insolvens og restrukturering, og er anbefalt (Tier 4) innen kategorien fast eiendom (transaksjoner). Syv av våre advokater fremheves som spesielt dyktige innenfor sine fagfelt og får hederlig omtale.

The Legal 500 er et uavhengig, upartisk og internasjonalt juridisk rating- og analysebyrå som hvert år rangerer advokater og advokatfirmaer på bakgrunn av grundige undersøkelser. Resultatene er basert på tilbakemeldinger fra 300 000 klienter over hele verden, intervjuer med ledende advokater innen privat praksis, samt et forskerteam med uovertruffen erfaring i det juridiske markedet.

Ro Sommernes har i en årrekke utmerket seg som et av landets ledende advokatfirmaer innen insolvens og restrukturering. Firmaet er anerkjent for sin ekspertise og omfattende erfaring innen dette feltet. I tillegg til at flere av våre advokater regelmessig opptrer som bostyrere og rekonstruktører i noen av landets største konkurser og rekonstruksjoner representerer selskapet jevnlig både kreditorer og debitorer i saker som gjelder insolvens og restrukturering, og yter bred service på ethvert trinn av prosessen.

Knut Ro hedres også i år med plassering i "Hall of Fame". Håvard Wiker fremheves som "Leading Individual", mens Nils Holger Koefoed og Ole Johan Stensli også anbefales innen insolvens og restrukturering. 

Firmaets avdeling for fast eiendom anbefales innen fagområdet i 2021-kåringen. Ro Sommernes bistår i et betydelig antall næringseiendomstransaksjoner, og bistår også både virksomheter og enkeltpersoner i tvister knyttet til kjøp og salg av eiendom samt spørsmål knyttet til regulering, tinglysing og utleie. Avdelingen ledes av Nils Petter Hansson og Henrik Hareide Nilsen, mens Henrik A Christensen og Nils Holger Koefoed også fremheves og anbefales som nøkkelpersoner innenfor dette fagområdet. 

Vi er svært takknemlige for annerkjennelsen!

Les hele anmeldelsen her


Tilbake

Sidebunn

Adresse

Ro Sommernes advokatfirma DA
Postboks 1983 Vika
N-0125 OSLO

Besøksadresse:
Fridtjof Nansens pl. 7
0160 OSLO

Kontaktinformasjon

Org. NO 965 870 016 MVA
Betingelser og ansvar
Cookies og personvern

Tlf.: (+47) 23 00 34 40
Faks.: (+47) 23 00 34 50
E-post: mail@rosom.no

Kart