Skip to main content

Ro Sommernes bistår Nordic Choice Hospitality Group

19.08.2019
Ro Sommernes bisto Nordic Choice Hospitality Group med kjøp av Kämp Collection Hotels.

Ro Sommernes har bistått med Nordic Choice Hospitality Groups oppkjøp av Kämp Collection Hotels, en ledende luksus- og livsstils hotellkjede i Finland. Det mest kjente hotellet er det legendariske Hotel Kämp, som ble etablert i 1887.

Kämp Collection Hotels står for mange av Helsinkis kjente hoteller og restauranter, herunder ti hoteller med 1406 hotellrom, i tillegg til 17 restauranter og barer, samt to spa. Et ellevte hotell, som vil åpne i 2023, legges til Keilaniemenranta i Espoo. Hotellkjeden består også av følgende hoteller: Hotell Kämp, Hotell St. George, Klaus K Hotell, Hotell Haven, Hotell Lilla Roberts, Hotell Fabian, og fire GLO hoteller.

Hotellkjeden Kämp Collection Hotels har omtrent 600 ansatte og en omsetning på 90 millioner euro.

Petter A. Stordalen, grunnleggeren av Nordic Choice Hospitality Group, har uttalt at «Både Finland og Helsinki har blitt veldig lukrative destinasjoner og vi har sett en økning i lokale reiser. Som en nordisk aktør med stort vekstpotensial, opplever vi at Nordic Choice Hospitality Group passer godt inn som den nye eieren av Kämp Collection Hotels. Våre verdier samsvarer, og våre gjester og ansatte står i sentrum. Vi skal sørge for at kvaliteten på hotellkjedens drift vil forbedres ytterligere, og at vi kan utvikle og utvide hotellvirksomheten».

Advokat Erik Sandtrø og advokat Trond Kvisgaard fra vår avdeling for transaksjoner og corporateoppdrag bisto på saken.