Gå til innholdet

Nyheter

Dato: 01.09.2020

Ro Sommernes har bistått Hunter Group ASA med finansiering og levering av fire skip, og med refinansiering av "Hunter Atla" og "Hunter Saga".

Hunter Tankers AS har tatt levering av totalt syv scrubber-utstyrte ECO design VLCCer fra Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering i Sør-Korea i løpet av 2019 og 2020, hvorav seks nå er eiet av selskapet selv og ett er eiet av SFL Corporation Ltd., men driftes av Hunter Tankers AS i henhold til en sale-leaseback avtale.

Ro Sommernes har bistått Hunter Tankers AS med finansiering av de fire nybyggene levert i 2020, herunder inngåelse av en låneavtale med et syndikat av banker, oppfølgning av låneavtalen og rådgivning i forbindelse med levering av skipene.

«Hunter Atla» og «Hunter Saga» var tidligere finansiert gjennom en sale-leaseback transaksjon med SFL Corporation Ltd. I forbindelse med at Hunter Tankers AS utøvde sin call-opsjon under sale-leaseback avtalene og kjøpte tilbake disse to skipene bistod Ro Sommernes med gjennomføring av en økning av lånefasiliteten for å tilrettelegge for refinansiering av skipene.

Ro Sommernes team har bestått av Ole Johan Stensli, Katinka Wikborg og Håkon Hellerud fra vår avdeling for shipping, offshore og finans.   


Tilbake

Sidebunn

Adresse

Ro Sommernes advokatfirma DA
Postboks 1983 Vika
N-0125 OSLO

Besøksadresse:
Fridtjof Nansens pl. 7
0160 OSLO

Kontaktinformasjon

Org. NO 965 870 016 MVA
Betingelser og ansvar
Cookies og personvern

Tlf.: (+47) 23 00 34 40
Faks.: (+47) 23 00 34 50
E-post: mail@rosom.no

Kart